2018 Toyota C-HR

Toyota učinila obrovský rozruch, když představila svůj crossover C-HR. Kombinace kvalitního motoru s pokročilým systémem odpružení a nádherným designem dělá z Toyoty C-HR velmi přitažlivé auto. Toyota skvěle zasáhla na místech, kde má konkurence velké mezery. Crossover C-HR bude skvělým soupeřem k Nissanu Juke nebo Hondě HR-V.

 Divoký a hravý design

Toyota se rozhodla povolit uzdu fantazii a přináší na svém crossoveru divoký a hravý design. Je to něco jiného, než na co jsme zvyklí a místy model připomíná Hyundai Veloster. Je to možná proto, že se zadní část vozu protíná se šikmou střechou. Toyota má oproti Velosteru agresivnější design.

Pozornost upoutají i 18 palcová kola z lehké slitiny nebo zadní spoiler, který vyčnívá přes sklo na zadních dveřích. Křídlo má plnit určitou funkci. Je však otázkou, zda má udržet okno čisté nebo vytvářet přítlak pro lepší jízdu.

Podobně hravý design se nachází i v interiéru, který nabídne stylové posezení a komfort během jízdy. Přestože se jedná o originální design, nic není přehnané a výstřední. Středová konzole je bohatá na řadu funkcí a informačních systémů. Chromové detaily a kožené prvky si vás získají. Pohodlí během jízdy v tomto crossoveru zajistí dostatek prostoru na předních i zadních místech.

Síla ukrytá pod kapotou

Pod kapotou se ukrývá síla, která pokračuje ve snaze udělat Toyotu C-HR velmi zajímavým crossoverem. Těšit se můžete na motor s obsahem 2,0 litru, který vytváří na 144 koňských sil a 140 liber-stop točivého momentu. Ve srovnání s konkurencí nabízí Toyota největší obsah motoru.

Co očekávat od nové Toyoty C-HR

Toyota nabízí avantgardní vzhed a dynamické jízdní vlastnosti. To přiláká hodně pozornosti, která bude uspokojena. Nový crossover C-HR se nemusí za nic stydět a jistě bude skvělou konkurencí pro usedlé a ustrnulé crossovery.